DE BACK

over ons

DE BACK

OVER ONS

De Back Conservering Groep is een ISO en VCA gecertificeerd straal- & coatingbedrijf met één vestiging in Velsen-Noord nabij Tata Steel  en één vestiging in het havengebied van IJmuiden. Daarnaast hebben we een mobiele afdeling welke de werkzaamheden op locatie uitvoert in binnen-en buitenland.

Al ruim 60 jaar zijn wij bedreven in het stralen, coaten en schilderen van diverse materialen zoals constructies, leidingen, schoorstenen, tanken, apparaten, vloeren en bruggen.

DE BACK

ORGANISATIE

Wij geloven in betrokkenheid en korte lijnen. Dat vertaalt zich niet alleen terug in de bedrijfsvoering maar ook in het contact met onze klanten. Onze productieleiders dragen zorg voor de planning en een juiste uitvoering van uw opdrachten. Onder juiste uitvoering verstaan wij ook de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, uitzendkrachten en derden. Met betrekking tot het milieu treffer we de nodige maatregelen zodat de risico’s voor milieuschade zoveel mogelijk wordt beperkt of zelfs geëlimineerd.

DE BACK

WIJ WERKEN VOOR

De Back Conservering Groep is onder andere werkzaam in de volgende segmenten:

DE BACK

CERTIFICERING

Sinds 1996 is De Back Conservering Groep  “ISO 9001”  en sinds 2000 “VCA” gecertificeerd. Een geintergeerd K.V.G.M. Handboek beschrijft de werkwijze van De Back welke wordt toegepast om uw opdrachten uit te voeren. Voor  projecten of voor opdrachten op locatie wordt een projectplan geschreven welke specifiek op de situatie is afgestemd.  Vaste onderdelen van zo’n projectplan zijn kwaliteit , veiligheid en Milieu.

Door voortdurende toepassing van alles wat gesteld is in ons handboek, trachten wij met elkaar ons uiteindelijke doel te bereiken, namelijk het leveren van kwalitatief  hoogwaardige producten en diensten alsmede het creëren van veilige, gezonde en milieu bewuste arbeidsomstandigheden voor al onze medewerkers, inleenkrachten en eventuele derden.

Onderstaand kunt u onze meest recente certificaten downloaden.

DE BACK

BELEID

Ons beleid is erop gericht dat het bedrijf met vakbekwaam personeel uw opdrachten uitvoert waarbij het resultaat voldoet aan uw eisen en verwachtingen evenals die van uw opdrachtgever, dat dit op een dusdanige wijze wordt uitgevoerd  zodat de veiligheid , gezondheid en het welzijn van al onze medewerkers, uitzendkrachten en derden gewaarborgd is en dat met betrekking tot het milieu die maatregelen worden getroffen zodat de risico’s voor milieuschade zoveel mogelijk wordt beperkt of zelfs geëlimineerd.

CONTACT